Prodaja sadik

Šparglji so odlična pomadanska zelenjava in primerna za gojenje na vrtu, zato smo tudi letos za vas pripravili ponudbo za nakup sadik špargljev. Sadike so prvovrstne kvalitete (razred A) stare 1 leto. Sadike so na zalogi. Če se boste odločili za nakup sadik je treba upoštevati, da je treba sadike posaditi v roku 14 dni po dospetju. Prevzem je možen na naši kmetiji na naslovu Tomačevo 21, 1000 Ljubljana. Prevzem sadik je možen vsak dan do izteka zaloge.

Popust:
Pri nakupu nad 150 sadik vam nudimo količinski popust v višini 10%.

Nasvet glede količine:
Glede količine pa velja, da za 4 člansko družino zadostuje približno 25 sadik. To pomeni, da si v sezoni lahko vsak 2-3 dan privoščite en obrok. Rodnost nasada pa je nekje 12 let.

Navodila za gojenje:

Navodila za gojenje si lahko preberete na naši spletni strani pod sekcijo Navodila za pridelavo.

Zeleni Šparglji – Ariane

Zgodnja sorta, dober okus, pozno olesenijo

1,99

Naročanje in prodaja dnevno svežih špargljev (na voljo v drugi polovici aprila!)

Iz zemlje na krožnik v istem dnevu!

Naše doma pridelane šparglje najreje prodamo direktno končnemu kupcu in s tem zmanjšamo čas med pobiranjem in dostavo špargljev. Dejstvo, da je dober špargelj, samo svež špargelj bo samo še bolj razveselilo vaše brbončice :).

Pridelava se bo začela v drugi polovici Aprila, odvisno od vremenskih pogojev. Spremljajte našo Facebook stran ali pa se naročite na novičke, če želite biti obveščeni o začetku prodaje.

Bodite OBVEŠČENI o začetku prodaje sočnih, okusnih, zdravih in brez škropil pridelanih špargljev!

 

Zeleni Šparglji – Ariane

Zgodnja sorta, dober okus, pozno olesenijo

1,99